jan 08, 2021

Miloš Lačný predĺžil kontrakt do konca aktuálnej sezóny

 

 

 

Tridsaťdvaročný útočník Miloš Lačný bude aj počas jarnej časti aktuálneho ročníka obliekať dres ŠKF Sereď. S klubom predĺžil zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny. Po novembrovom príchode z juhoafrického klubu FC AmaZulu nastúpil za ŠKF Sereď v štyroch dueloch, na svoje konto si pripísal jeden presný zásah do siete FK Senica.

 

“Týmto krokom som urobil najlepšie, čo som mohol. Cítim, že ma klub potrebuje, všetci v ňom chceme napredovať. Veľmi si vážim túto dohodu, chcem byť ešte lepším hráčom a posunúť túto ideu aj ostatným spoluhráčom v kabíne. Je tu potenciál na to, aby ŠKF Sereď mal ešte zvučnejšiu nálepku,” povedal krátko po predĺžení zmluvy skúsený zakončovateľ.

 

Za klub sa k predĺženiu kontraktu s Milošom Lačným vyjadril generálny manažér Marián Černý: “Sme veľmi radi, že sa nám napokon podarilo dohodnúť predĺženie spolupráce s Milošom Lačným do konca aktuálnej sezóny. Takýto typ hráča potrebuje každé mužstvo, nie je jednoduché v dnešnej dobe nájsť kvalitného hrotového útočníka, on však takým je. Všetci poznáme jeho futbalové kvality, je to výnimočný futbalista, ktorý nám vie pomôcť vo finálnej fáze. Sľubujeme si od neho, že bude ten hráč, ktorý bude gólový.”

 

Autor: Peter Cuninka

Nie je možné pridávať komentáre.