jan 28, 2024

Výsledky prípravných zápasov

 

 

 

 

Streda 31.1.2024 (UT Sereď):

 

ŠKF “A” – Petržalka 0:3 (0:0)

 

Zostava ŠKF: Znamenák – Buchel, Stareček ml., Remeň, Janso – Juriš, Štefanka, Michalička, Borsuk, Kovchar – Vantruba. Do druhého polčasu nastúpili postupne Vida, Mikeš, Mpofu, Pénzeš, Khaletskyi a Marko.

 

Komentár tréner Slezáka: “Prvý polčas to bol dobrý zápas z obidvoch strán. V rozmedzí 45. až do 60.minúty sme mali 3 obrovské šance (trafené brvno a tyč). Potom sme spravili dve naivné chyby a v priebehu 3.minút sme 2 krát inkasovali. Následne sa to už zlomilo v prospech Petržalky, ktorá má výborné mužstvo. O hráčoch, ktorí sú u nás na skuške rozhodneme v najbližších dňoch.”

 

 

Sobota 3.2.2024 (UT Sereď):

 

ŠKF “A” – Piešťany 4:0 (4:0), Góly: Buchel 2, Vantruba, Michalička

 

Zostava ŠKF: Yakubu – Juriš, Remeň, Stareček ml., Janso – Mpofu, Vida, Mikeš – Buchel, Vantruba, Michalička. V priebehu 2.polčasu nastúpili Kovchar, Pénzeš, Khaletskyi, Marko a Hladík.

 

Komentár trénera Slezáka: “Zápas sme mali celý čas pod kontrolou. Výsledok mal byť oveľa vyšší v náš prospech ale trápime sa v koncovke. Pracujeme však natom v tréningovom procese, aby sme túto hernú činnosť zlepšili. Z hráčov na skúške už u nás nie sú Štefanka a Borsuk. Zvyšok kádra pokračuje ďalej.”

 

U15 – Karlova Ves 2:2, Góly: Spáčil, Špánik

 

U13 – Rača 3:1

 


Nedeľa 4.2.2024 (UT Sereď):

 

U12 – Malženice 1:1, Gól: Šona L.

2 odpovede na “Výsledky prípravných zápasov”

  1. Erik píše:

    Kde a kedy sa hrá prípravný zápas s petrzalkou

    • Admin píše:

      Zdravíme. Vždy sa snažíme napísať deň a čas zápasu v danom riadku. Miestom všetkých domácich stretnutí je umelá tráva Sereď označená skratkou UT Sereď v prvom riadku vedľa dňa zápasu.